JUNNUT.com arkisto:


301 - 350 / 938
Oulun Kärpät komisti maalitiliä illan ottelussa kahdeksalla maalilla, Jokerien saldo neljä maalia ja nolla pistettä. Kukkosen hattutemppu sai Raksilan yleisön hullaantumaan, hattuja lensi jäälle. Hardt iski vastaavasti Jokereille kolme maalia.

Vaikka Kärpät pelasi hyvän pelin niin Ässien suoritus parani loppua kohden.

Kärpät oli valmistautunut hyvin peliin ja näyttäytyi voittavana joukkueena Tapparaa vastaan.

Kärpät nappasi täyden pistepotin kotipelissä KalPaa vastaan

Ässät onnistui tekemään vain kaksi maalia ja Kärpät jyräsi kovalla ilmeellä, napaten kolme pistettä pitkän kuivan kauden jälkeen.

David Kveton palaa takaisin kotimaahansa tiistaina.

Ilves tuli toiveikkaana Ouluun ja pelasi hyvän ottelun, mutta pisteet jäivät kotijoukkueelle.

Aravirran johtama Pelicans onnistui päihittämään Kärpät entisten kärppäläisten hyvällä avustuksella.

Jääkiekon Nuorten SM-liiga, Kärppien joukkueen kokoonpano ja Oulun Kärpät Oy

Kärppien ja TPS:n välinen liigamatsi meni jatkoajalle ja voittomaalikilpailuun.

Maxwell ja Aaltonen sivuun
17.09.2013 Oulu
Kärppien hyökkääjät Ben Maxwell ja Juhamatti Aaltonen ovat sivussa lähiviikot.

Kärpät on saanut kotiotteluiden myötä hyvän otteen vastustajista.

Oulun Kärpät avasi voitokkaasti SM-liigassa. SaiPa joutui lähtemään kotimatkalle ilman pisteitä.

Jääkiekon SM-liigajoukkueen kokoonpano ja Oulun Kärpät Oy

Linkit Naisten SM-sarjaan, videoihin ja valokuvia Kärppä otteluista. Kaikki koottuna helpoksi tietopaketiksi maailman kärkipelaajista.

Kokosimme Kärppien Nuorten SM-liigan pelit ja linkit juttuihin sekä valittuun mediaan. Kärpille kauden päätteeksi hopeaa!

Aaltonen esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä lauantaina 14.9. Kärpät-Saipa ottelussa. Aaltosen sopimus on tämän kauden ulkomaalaispykälällä ja Mannisen kevääseen 2014 plus vuosi seuran optiolla.

Nyt se repesi! Kärppien maalitili nimittäin paisui kerralla kuudella maalilla. Ja vastassa oli Luleå, joka voitti viime kaudella mestaruuden. Tappio oli Luleålle tällä kaudella turnauksen ensimmäinen.

Oulussa n. 500 työntekijää ja osakkeenomistajat jännittävät mitä jatkossa tapahtuu.

Kärpät on voittanut joka toisen ottelun ja nyt oli voiton vuoro.

Kärpät pelasi toistamiseen kotikentällä European Trophy ottelun. Maalin tekeminen on vaikeaa. Mika Pyörälä on onnistunut nyt neljästi, tänään kerran.

Oulun Lippo ja Jyväskylän Kiri ottavat mittaa siitä, kumpi joukkue jatkaa Superpesiksessä ensi kaudella. Ankkurit jatkaa Superpesiksessä, Lippo vei ratkaisun viidenteen otteluun, jossa ottelu eteni aina kotiutuslyöntikilpailuun. Kotiutuslyöntikilpailussa Kiri löi Oulun juoksuin 2 - 0 ja jatkaa Superpesiksessä ensi kaudellakin.

Scandic Cup 2013, Oulu
23.08.2013 - 25.08.2013 Oulu
Turnaukseen osallistui U16 ja U15 ikäluokkien parhaimmistoa.

Oulun Kärpät on pannut hösseliksi jäähallilla. Hallilla tapahtuu muutoksia niin ulkona kuin sisälläkin.

Kapteenisto valittiin valmennuksen ja joukkueen yhteistyönä. Päävalmentaja Lauri Marjamäki arvioi, että joukkueessa on paljon johtajuutta.

Kokosimme Oulun Kärppien SM-liigajoukkueen otteluohjelman, ottelutulokset, videot sekä linkit junnut.com juttuihin ja ottelukuviin. Runkosarjan voittanut Kärpät selvitti tiensä mitalipeleihin (semifinaaleihin) voittamalla HPK:n voitoin 4 - 0, semifinaalissa kaatui SaiPa voitoin 4 - 1. Finaalivastustajaksi Kärpät sai Tapparan ja finaalisarja meni seitsemänteen otteluun jonka Kärpät voitti. Kärpät on kuuden vuoden jälkeen jälleen Suomen Mestari!

Osallistu Pohjois-Suomen 16. Jääkiekkopäiville jotka pidetään 17. -18.8.2013 Kalajoella, niin näet.

16. Pohjois-Suomen Jääkiekkopäivät 2013
17.08.2013 - 18.08.2013 Kalajoki
Jääkiekkopäivät järjestettiin yhteystyössä SJL:n Lapin ja Pohjoisen alueiden, Kärppä-säätiön ja JHT:n Hockey Carnival Jussi Jokinen All Stars tapahtuman kanssa. Kärppäsäätiö 10 vuotta jakoi tapahtumassa tukipaketit kaikille Pohjois-Suomen junioriseuroille.

Oulun Taidemuseo ja Uusi Oulu järjestivät näyttäviä ja suosittuja tilaisuuksia mm. Oulun keskustaan ja Hupisaarille.

Eisbären Berlin aloitti European Trophy turnaussarjan vahvasti.

Kärppien haussa ollut keskushyökkääjä löytyi huolellisen haravoinnin päätteeksi. Kanadalainen Ben Maxwell, 25, liittyy Kärppien rinkiin tällä viikolla. Maxwellin ja Kärppien sopimus on yksivuotinen.

Seppo Arponen toimi Oulun Kärppien puheenjohtajana 15 vuotta, ja millä menestyksellä! Onnea syntymäpäivänä!

Kempeleen Kiri jäi altavastaajaksi kotikentällään Vuokatin Vedon kynsissä, kun kainuun neidot kirmasivat ylivoimaiseen 0-2 (1-11, 1-6) voittoon rantalakeuden neidoista

Huoli pelaajien turvallisuudesta sai Kärpät hankkimaan turvakaukalon Raksilaan jo alkavalle kaudelle.

SM-liiga ja Jokerit sopimukseen
30.07.2013 Helsinki
Jokereille myönnettiin oikeus pelata SM-liigassa kaudella 2013-2014.

Oulunsalo taisteli mutta Pattijoki yhtenäisempi ja vahvisti piikkipaikkaansa.

Sirkus Finlandia 2013
27.07.2013 Oulu
Sirkus Finlandia kiertää jälleen Suomea. Oulussa lähes kymmenentuhatta (10 000) katsojaa näki sirkuksen näytöksissä. Sirkus Finlandia on tänään maamme ainoa kansainvälisen luokan suursirkus.

Kesän parhaalla kelillä pelattu Oulun derby veti Raatin kentälle reilusti yli 4000 katsojaa. AC Oulu oli tehokkaampi ja piti paikallisen valtikan vakuuttavasti hallussaan. Ottelu osoitti jälleen että jalkapallo voisi kilpailla oululaisten suosiosta, kunhan sää, markkinointi ja pelien taso on kohdallaan.

Kempeleen Kiri antoi kelpo vastuksen Jyväskylän Kirittärille Naisten Superpesiksessä, mutta moninkertaisen Suomenmestarin rutiini ratkaisi pisteet vieraille suoraan jaksovoitoin 0-2 (1-2,0-3)

Oulun Kärpät ja maalivahti Jussi Rynnäs, 26, ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen.

Oulun Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki saa täydennyksiä hyökkäyskalustoon, kun tsekkihyökkääjä David Kveton, 25, pelaa ensi kaudella Oulun Kärppien liigajoukkueessa

Jokerit siirtyy 2014 KHL-liigaan
28.06.2013 Helsinki
Jokereiden puheenjohtaja Harry Harkimo on myynyt Hartwall Areenan venläis-suomalaiselle liikemiehelle Gennadi Timtshenkolle ja venäläis-suomalaiselle Rotenbergin perheelle. Samalla varmistui, että Jokerit pelaa maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa KHL:ssä kaudesta 2014-15 eteenpäin.

Kempeleen Kirin hyvä alku ei riittänyt pisteiden saamiseen lohkojohtaja Vuokatin Vedolta. Vuokatti iski lopulta Kempeleen kentästä täydet kolme sarjapistettä

Rantavesiltä ja laiturilta pääsee liikkumaan oudolla vesikulkuneuvolla jota myös vesikirpuksi kutsutaan. Lämmin touko- kesäkuun vaihde on lämmittänyt vesistöt uimakelpoisiksi ja rannoillakin on viihdytty.

Oulussa kauniissa säässä pelattu Superpesisottelu sujui ennakko-odotusten mukaisesti, Sotkamo oli askeleen edellä Raahea.

Ylioppilasjuhlat
01.06.2013 Oulu
Suomen yli 400 lukiossa juhlittiin uusia ylioppilaita. Kouluilla järjestettyihin ylioppilasjuhliin osallistui kymmeniätuhansia opiskelijoita, opettajia ja juhlavieraita.

Nuoret ovat löytäneet kokoontumispaikakseen Nallikarin ranta-alueen, joka on valmistumassa maaliskuussa aloitettujen kunnostustöiden jäljiltä. Lämpötilat Oulussa ovat olleet miellyttävät ja muutama helteinenkin päivä on koettu.

Naisten suomensarja käynnistyi Oulunsalon kentällä loistavassa säässä (+25 °C). Oulunsalo vei ensimmäisen jakson vakuuttavasti mutta toinen jakso oli tasainen ja Sievi vei pelin superiin jossa Oulunsalo ratkaisi voiton. Tulos 2 - 1 (11 - 3, 7 - 8, 3 - 2)

Peruskärpät kokoontuivat perinteiseen vuosittaiseen kokoukseensa Oulun Rauhalassa. Kokoontumispäivä on 15.5., päivä jolloin Oulun Kärpät perustettiin vuonna 1946, siis 67 vuotta sitten. Perustajajäseniä ja ensimmäisissä joukkueissa pelanneita jäseniä kokoontuu keskustelemaan ja kuulemaan sekä tarvittaessa antamaan palautetta Kärppien johdolle ja valmentajille.

Jääkiekon MM 2013, IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIP
09.05.2013 Helsinki / Tukholma Suomi / Ruotsi
Jääkiekon MM-kisat 2013 käynnistyivät edellisen vuoden tapaan Suomen ja Ruotsin yhteistyönä. Alkusarjan ottelut pelattiin Helsingissä ja Tukholmassa, välierät ja mitaliottelut Tukholmassa. MM-kisojen ehdoton yllätys oli Sveitsin selviytyminen loppuotteluun. Ruotsi vei kultamitalin selvin numeroin 1 - 5. Suomi taisteli pronssista jonka USA vei voittolaukauksilla.

301 - 350 / 938

JUNNUT.com täysversioon...