Kempeleen Kiri - Ulvilan Pesä-Veikot 0-1

Eero Pylkäs 23.08.2009

Kiristä ei ollut kotikentällään jaksovoiton ottajaksi Pesä-Veikoista. Syksyn Superpesiskarsinta jäi tältä kaudella vain haaveeksi.

Kempeleen Kirin viimeisessä miesten ykköspesiksen runkosarjan ottelussa oli vielä paljon panosta. Mutta superpesiskarsintaan pääsyyn tarpeellinen yksi jaksovoitto jäi ottamatta.

Avausjaksolla Kirillä oli omat paikkansa ottaa jaksovoitto ja tarpeellinen sarjapiste. Mutta kotiutukset eivät onnistuneet vaikka kolmostilanteita joukkue loikin riittävästi.  Jakso päättyi tasan 1-1.

Ottelun tauolla miellyttävää antia Kirin pesisväelle puolestaan oli C-tyttöjen kukitus. Seinäjoen muorisoleirillä Kirin C-tytöt olivat finaalissa ja voittivat SM- hopeaa. Finaalivastustaja Muhoksen Pallo-Salamat oli tasaisen ottelun kotiutuskisassa Kiriä vahvempi. SM-Kullat meni Muhokselle. Kirin neidot siis komeasti SM-hopealla. Pohjois-Pohjanmaan C- tytöillä oli kokonaisuutena hieno pesiskesä. Myös Junnut.com onnittelee.

Päätösjaksolla jo ykköspesiksen sarjavoiton ja suoran nousun ensikaudeksi Superpesikseen varmistanut Ulvilan Pesä-Veikot näytti lyöntivoimansa ja vei jakson puhtaasti 1 -5 ja koko ottelun 0-1.  Näillä tuloksilla Jokioinen, voitettuaan Ylivieskan,  nousi sarjataulukossa Kempeleen ohi superpesiskarsintaan. 

Joka tapauksessa Kiri piti kuluneellakin kaudella oman paikkansa valtakunnan ykköspesiksessä. Rantalakeuden ykköspesijoukkueen lippu liehui komeasti koko kauden tarjoten  jännittävää pesisviihdettä yleisölleen koko kesän.


lataa jutun kaikki kuvat...

Kuvaajat:

Eero Pylkäs

Lähteet ja linkit:

Kempeleen Kiri
Pesäpalloliitto
Ulvilan Pesä-Veikot
Muhoksen Pallo-SalamatMobiili Junnut.com - Junioritoiminnan portaali

- Täysversioon - Ottelut Kärpät - Kärpät A - Kärpät B - Kärpät C - Kärpät Naiset -

Jääkiekkojoukkueet nimetty PyeongChangin olympialaisiin

Maanantai 22.1.2018
Suomen jääkiekkojoukkueet ensi kuussa kisattaviin PyeongChangin olympialaisiin on valittu. Miesten joukkueessa on neljä mitalistia aiemmista olympiakisoista ja peräti 21 olympialaisten ensikertalaista. Naisten joukkueesta löytyy yhdeksän ensikertalaista ja saman verran olympiamitalisteja.

Liigaottelu Kärpät - HPK, perhepeli oli yleisömenestys

Lauantai 13.1.2018
Aamupäivällä alkanut perhepelin lasten aamujäälle osallistui sata lasta vanhempineen. Liigaottelu meni voittolaukauksille.

Kärpät – Pelicans

Lauantai 13.1.2018
Pelicans nappasi pisteen Kärpiltä B-junnojen SM-sarjassa. Kärpät voittoon jatkoajalla.

Kärpät - TPS, kärkiottelu Raksilassa

Lauantai 6.1.2018
Kärpät näytti parasta osaamistaan Liigan kärkikamppailussa. Lähes täysi katsomo ja laadukas sekä vauhdikas ottelu oli nautittavaa seurattavaa.

U20 MM-kisat, USA

Tiistai 26.12.2017
Nuorten MM-kisoihin osallistui kymmenen joukkuetta, Suomen lisäksi Valko-Venäjä, Kanada, Tshekki, Tanska, Venäjä Sveitsi, Slovakia, Ruotsi ja isäntämaa USA. Suomen joukkueen tie kisoissa päättyi puolivälieriin. Finaalissa kohtasivat Ruotsi ja Kanada. Kanada on Maailman Mestari 2018.

Naisleijonat Pre Olympic Cup:ssa

Lauantai 16.12.2017
Naisleijonien matka kohti olympialaisia jatkui joulukuussa kotimaan jäällä. Raumalla, Uudessakaupungissa ja Turun Kupittaalla 12.-16.12. pelatussa Pre Olympic Cup:ssa pelasivat Suomi, Japanin, Ruotsin, Saksan ja Venäjän. Saksaa lukuun ottamatta muut turnaukseen osallistuvat joukkueet valmistautuvat helmikuussa Etelä-Korean PyeonChangissa pelattaviin olympialaisiin.

Leijonat Channel One Cup:ssa

Tiistai 12.12.2017
Euro Hockey Tourin Channel One Cup 13.-17.12.2017 Moskovassa. Suomi - Tshekki jatkoajalle.

Kärpät - KalPa

Sunnuntai 10.12.2017
Kuopion C-junnut rokottivat Oulun poikia ylivoimalla.

Kärpät Musta - Kiekko-Laser Punainen

Sunnuntai 10.12.2017
Lakeuden D2 pojat yllättivät Kärpät

Kärpät - Ässät, Suomi 100

Lauantai 2.12.2017
Liigan Suomi 100 tapahtuman kohokohdaksi Oulussa muodostui ottelun avaustapahtumat, maamme laulu Petrus Schroderus ja Oulun Sinfonian vaskiorkesteri, ottelun aloituskiekon tiputti Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö. Kärppien pitkä kotivoittojen putki katkesi, niukkaan tappioon Ässille.

Kärpät- Sport

Sunnuntai 3.12.2017
Sportin B-pojat putosivat Kärppä poikien kyydistä Raksilassa

Kärpät - Jukurit, Jukurit haastoi

Tiistai 28.11.2017
Jukurit ei pystynyt horjuttamaan Kärppien kärkipaikkaa.

Kärpät - Tappara, kärkipeli Raksilassa

Tiistai 21.11.2017
Kärppien kotipelien hyvä vire on säilynyt, kaikki kotipelit selvitetty.

Kärpät - HIFK, kotijoukkueella tiukkaa

Perjantai 17.11.2017
Kärpät on pelannut voitokkaasti kotona, 10 peräkkäistä voittoa. Ensimmäisessä erässä HIFK horjutti katsojien uskoa kotijoukkueen voittoon.

K-Laser/KKP – Jokerit

Sunnuntai 19.11.2017
Rantalakeuden B-pojat selättivät pääkaupunkilaiset vieraansa
Junnut.com - Arkistosta kaikki jutut